Supercharge your business

Sell more. Earn more. Grow more.

Det digitala affärslandskapet utvecklas ständigt och erbjuder enorma möjligheter för den som tar för sig. Men nya affärsvillkor ställer också nya krav på smart vägledning. Vi på byBrick hjälper dig och din organisation att ta ut rätt strategisk inriktning och skapa nya digitala möjligheter och konkurrensfördelar.

Affärsutveckling

Tillväxt och effektivitet för din affär

byBrick hjälper dig att möta de strategiska, taktiska och operativa utmaningar som får din verksamhet att växa och utvecklas över tid. Våra metoder och modeller är beprövade och med vår expertis och stora erfarenhet gör vi våra kunder relevanta och konkurrenskraftiga i en omvärld i ständig förändring.

IT-projekt

Kompetens och erfarenhet för ditt projekt

byBrick är den perfekta projektpartnern för IT-intensiva organisationer. Vi erbjuder både expertkonsulter och kompletta leveransteam som hanterar hela den digitala livscykeln – från konceptarbete och utveckling till implementation och effektiv förvaltning. Vi sätter stort värde i att vara snabba och enkla samtidigt som vi är lyhörda och utmanar gamla sanningar.

Innovation

Kreativitet och förmåga för din idé

byBrick har metoderna, tekniken och partnernätverket som krävs för att realisera innovationer och skapa nya stjärnor på startuphimlen. Med ett expermentellt och datadrivet arbetssätt använder vi hackathons och våra färdiga SaaS-koncept som grund, och levererar i högt tempo till såväl enskilda innovatörer som väletablerade företag.

IT Operations

byBrick Operations är nu Aderian Stockholm som erbjuder ett komplett utbud av säkra och hållbara IT-tjänster som adderar värde och konkurrenskraft till ditt företag. Med lång erfarenhet och hög geografisk närvaro finns vi alltid nära till hands.

SUPERCHARGE your life

Hemligheten bakom byBricks framgångar ligger i vår unika företagskultur. Vi värnar starkt om vår självvalda småbolagskultur och vår expertstatus – en kultur som lockar till sig de vassaste specialisterna inom våra många verksamhetsområden och som får dem att vilja stanna.

Just nu söker vi fler kollegor som vill vara med och bygga framtiden

byBrick-gruppen

byBrick finns i Stockholm, Göteborg, Västerås och Örebro. Vi består av fem dotterbolag med olika expertområden och målgrupper, som också är unikt positionerade att sy ihop ditt företags funktioner till en integrerad helhet – optimalt rustad för supereffektiva digitala affärer.

byBrick Development

Våra specialister inom systemutveckling och integration som designar, utvecklar och kopplar samman lösningar till effektivt och värdegenererande verksamhetsstöd.

byBrick Elevate

Vår organisation som hjälper startups och etablerade företag med innovationsarbete och produktutveckling genom testdriven systemutveckling.

byBrick Interface

Vår b2b-byrå som skapar kreativa koncept och digitala lösningar för bättre kundupplevelser, varumärkespositionering och försäljning.

byBrick Management

Våra förändringsledare som hjälper kunder att stärka sin konkurrenskraft i den digitala omvandlingen genom att utveckla och införa nya digitala affärsmodeller.

byBrick Operations -> Aderian Stockholm

Vår organisation för IT- outsourcing, arbetsplatstjänster och drift som levererar användar- och supportupplevelser i världsklass är nu en del av Aderian Group.